Over Kitty

Wie zijn wij?

Kitty: “Sinds ik begonnen ben als schoonheidsspecialist weet ik het zeker: ik heb een van de mooiste beroepen die er zijn. Mijn klanten genieten van de goede verzorging en de ambiance van de rust en ontspanning die ik hun bied, hun zelfvertrouwen neemt toe en daarvan geniet ik evenzeer. Naast vakmanschap, verworven door een solide opleiding en regelmatige bijscholingen, en humor heb ik een luisterend oor voor de mensen die ik behandel. Ik hecht waarde aan een persoonlijke sfeer.”

Nina: “Dit vak is echt mijn roeping, ik sta iedere dag gepassioneerd te werken met heel veel plezier. De energie die vrijkomt bij tevreden klanten maakt mij telkens weer blij. Een behandeling is goed voor uw hele uitstraling. Niet alleen omdat u er daarna goed uitziet, naast huidverbetering bied ik u weldadige ontspanning. Al mijn kennis wil ik met u delen voor een nog beter resultaat en daarom blijf ik workshops en bijscholingen volgen.”

Vakmanschap

Onze vakmanschap hebben wij verworven door een solide opleiding,  afgesloten met een STIVAS diploma en regelmatige bijscholingen in binnen- en buitenland.
Met humor en een luisterend oor behandelen wij onze klanten op een persoonlijke wijze.

Aangesloten bij ANBOS

Studio Kitty bestaat sinds 1993 en is aangesloten bij de ANBOS, de vakorganisatie voor schoonheidsspecialisten. ANBOS-leden zijn gegarandeerd gediplomeerd en vakbekwaam. Zo bent u zeker van een professionele behandeling.

Ontspannen ambiance

Onze klanten genieten van de goede verzorging en de ambiance van rust en ontspanning die wij bieden.

Wanneer u bij ons binnenkomt, moet u het gevoel hebben dat de komende tijd alleen voor u is en dat u zich volledig aan ons kunt overgeven.

Als u zich bij vertrek dan een stuk fijner en zekerder voelt, weten wij waarom we voor dit beroep gekozen hebben.

Comments are closed.